Airco installateur worden

Bij het schrijven van een airconditioning-installatieprogramma Houd er rekening mee dat u al uw gerelateerde werkervaring en vaardigheden op te nemen, zoals gerelateerd aan de taak waarvoor u solliciteert. Of u nu een aantal jaren op zoek bent naar een instapniveau of in uw taak bent geweest, inclusief uw gerelateerde posities in uw CV, helpt u op te vallen en zelfs dat felbegeerde sollicitatiegesprek te krijgen. Sommige dingen om te overwegen bij het schrijven van een Airconditioning-installatieprogramma Cv’s zijn: Ten eerste, hoe lang heb je gewerkt voor je specifieke bedrijf; Deze vragen stellen u in staat om uzelf goed te presenteren wanneer uw tijd komt voor een interview en u ook helpt u te helpen markeren van gerelateerde trainingscursussen of klassen die u mogelijk hebt bijgewoond. Het is ook belangrijk om te onthouden dat sommige bedrijven alleen individuen inhuren die een bepaald aantal uren training in hun vakgebied hebben voltooid.

Airco installateur worden

Als u een nieuwe afgestudeerde bent die de markt binnendringt als airconditioninginstallateur, dan is het goed om ervaring al te hebben om op uw CV op te zetten. Ervaring zal niet alleen helpen bewijzen dat je competent bent, maar het laat ook zien dat je het vermogen hebt om een complex diagram of bedradingsschema’s te lezen. De meeste koelbedrijven in het Verenigd Koninkrijk vereisen een opleidingsniveau voordat ze worden overwogen voor een positie van het instapniveau. Het wordt aanbevolen dat u wat onderzoek doet over het door u gekozen werkterrein en erachter te komen wat de minimumkwalificaties zijn om taken aan te vragen. Als je een student bent, bieden veel hogescholen een tweedejaars Masters-diploma als airconditioninginstallatie. Er zijn een aantal verschillende hogescholen die dit master-niveau-graad aanbieden; Prijzen Airco

Een spannend carrièrepad

Dus als je op zoek bent naar een spannend carrièrepad, zou het raadzaam zijn om te beginnen met het zoeken naar airconditioning-installatieprogramma’s met het gemiddelde salaris op het hoogste niveau. Het gemiddelde salaris is $ 40.000. Dit is geen typfout. Dat is het gemiddelde salaris gerapporteerd door verschillende bedrijven die airconditioning-installateurs inhuren. Er zijn ook andere voordelen zoals medische voordelen en verzekeringen bij pensionering. Deze gemiddelde salariscijfers moeten u aanmoedigen om meteen uw carrièrepad te beginnen.

Het gemiddelde salaris vertelt echter niet het hele verhaal.

Om in een van de banen voor airconditioning-installatieprogramma te komen, moet u indruk maken op het management. Het is mogelijk om een AC-aannemer te worden zodra u een of andere basistraining en certificeringen verkrijgt. U kunt cursussen volgen die u zullen laten zien hoe u de ductorkop kunt installeren en de eenvoudige reparatie- en onderhoudsprojecten voor airconditioning kunt voltooien. Er zijn ook een aantal klassen die u kunnen laten zien hoe u plafondventilatoren, magneetventielen en verschillende andere systemen in de AC-industrie kunt installeren. Nadat u een certificaat in deze cursussen hebt verkregen, komt u in aanmerking om aan te passen als een AC-aannemer voor de bovengenoemde 41,185 dollar per uur.

Dus waar moet je beginnen?

Er zijn een aantal opties voor u beschikbaar als u op zoek bent naar een carrière in de AC-industrie. U kunt kiezen uit het nemen van online klassen om in een klaslokaal of door correspondentie te studeren. Als u meer wilt weten over het installeren en repareren van ACS, kunt u een diploma in HVAC krijgen, wat u kan leiden tot een Airconditioning-aannemer.

De meesten van ons hebben gehoord van aannemers die worden ingehuurd om HVAC-apparatuur in commerciële en residentiële eigenschappen te installeren. Veel mensen denken echter niet aan deze professionals als airconditioning-installateurs. Een goede manier om deze functie-rol te beschrijven, is als een contractant die een oudere verwarmings- of koelsysteem verbouwt. Vaak zullen HVAC (verwarming, ventilatie, airconditioning) installateurs ook betrokken zijn bij het upgraden van bestaande systemen. Als u deel uit wilt maken van dit groeiende veld, kunt u training verkrijgen via HVAC-instituten die zich in de Verenigde Staten bevinden.